Online event

NMBU ÅPEN DAG - KVELDSSESJON

NMBU ønsker deg velkommen til en digital Åpen Dag! Denne kvelden inviterer vi deg til å møte et bokollektiv, studenter og studieveiledere!

4 March 19:00 - 21:00 CET

Add to calendarThe event has passed

12 Stalls attending

NMBU ønsker velkommen til digital åpen dag den 4. mars 2021. Denne dagen kan du få et unikt innblikk i studiehverdagen til våre studenter, bli kjent med våre syv fakulteter og få mer informasjon om våre bachelor- og masterprogrammer.


Åpen dag blir gjennomført på en egen nettportal der fakultetene, og studentenes informasjonstorg har egne stander fylt med informasjon og digitale omvisninger. Kanskje best av alt er standene bemannet med studieveiledere og nåværende studenter som du kan chatte eller videosamtale med! På denne måten vil du kunne stille de spørsmålene du måtte ha til studiet eller studiehverdagen på campus Ås.

Dersom du ikke har bestemt deg for hva du ønsker å studere anbefaler vi deg å delta på en av våre live sendinger med generell informasjon om universitet eller panelsamtale med fem av våre nåværende studenter.

I tillegg til alt dette vil du få informasjon om blant annet bo-muligheter og utveksling på studentinformasjonstorget sin stand.

Arrangementet vil være tilpasset elever i videregående, men også de som ønsker informasjon om masterstudier.